Familiekamer

Als een thuisopbaring, om welke reden dan ook, voor u niet mogelijk of wenselijk is dan kan de familiekamer in het Uitvaartcentrum Landsmeer een uitkomst bieden. De familiekamer is een plek waar u in een ongedwongen en huiselijke sfeer afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Met een eigen sleutel kunt u uw dierbare op elk gewenst moment bezoeken. U hoeft geen afspraak te maken en kunt dan ook zo lang en zo vaak gaan als u wilt. 

In de kamer is een zitje ingericht. Het is mogelijk om (eigen) muziek te luisteren met behulp van de aanwezige muziekinstallatie. Uiteraard kunt u desgewenst de kamer een persoonlijk tintje geven met bloemen, foto’s of andere accenten die voor u en uw naasten troost bieden in deze moeilijke dagen.

 

De familiekamer is voorzien van een kitchenette waar u naar behoefte gebruik kunt maken van koffie, thee en frisdranken.

 

De familiekamer is niet bedoeld of geschikt voor het ontvangen van grote groepen bezoekers. De familie kan de bezoekers beter in kleine gezelschappen uitnodigen.


Rouwbezoeken

Misschien hebt u niet de wens om 24 uur per dag over een familiekamer te beschikken, bijvoorbeeld omdat u verder weg woont. In dat geval kunt u kiezen voor de standaard opbaring. U kunt dan met ons een afspraak maken voor een bezoekt aan uw dierbare.

We kennen geen vaste bezoektijden, maar we passen ons graag aan de wensen van de familie aan. Wij zullen dit bezoek voorbereiden en u alle tijd geven om op uw eigen manier afscheid te nemen.

 

Als u familie, vrienden en andere belangstellenden de gelegenheid wilt bieden om afscheid te nemen van uw dierbare en om u als familie te condoleren, kunt u gebruik maken van de condoleance mogelijkheden in het Uitvaartcentrum Landsmeer. Belangstellenden kunnen een condoleanceboek tekenen en daarna kunnen zij een laatste groet brengen aan uw dierbare. Uiteraard bestaat er dan ook de mogelijkheid om uw gasten na het condoleren een kop koffie/thee aan te bieden.